2 лунен ден от 06:28 часа на 14 юни до

...
2 лунен ден от 06:28 часа на 14 юни до
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 14 юни 2017 година

2 лунен ден от 06:28 часа на 14 юни до 07:30 часа на 15 юни

Ако ви е присъщо сребролюбие, то ще се прояви в този ден.

Да не се яде всичко поред. Ако нещо доста ви се желае – не си отхвърляйте. Доверете се на своето възприятие, което няма да ви подведе и по този начин ще определите елементарно, коя храна е потребна, и коя е нездравословна за вас.

Избягвайте спорове и бурни страсти.

Да се има поради – това е ден за физически извършения и приемане на информация. Много удобен за научни проучвания, размисли, открития. Хубаво е за пътувания, командировки. Но във всичко да се наблюдава разумност и благотворителност. Може да се стартират съответни практики и цикли. Трябва да се демонстрира разумност и благотворителност.

Въпреки, че ще бъдем доста чувствителни, прочувствени и податливи на всевъзможни страсти, това по никакъв метод няма да ни попречи да създадем едни прелестни връзки с нашите близки, родственици и другари.

А през някое време на деня ще усетим едно прелестно, меко и хармонично отношение с вашето семейство, или с хората с които поддържате връзка. Наслаждавайте се на тези моменти, те са скъпи и доста стойностни. Обърнете нужното внимание на хората, към вас те го заслужават а и вие имате потребност от това.

Днес ще почувствате прилив на доста усеща и страсти. Ще търсите и ще очаквате да получите милувки, деликатност и схващане, от обичаните си хора. Ще желаете да обърнете повече внимание на фамилията си и на обичаните си хора. Този ден е прелестен и по тази причина, би трябвало да се възползвате оптимално. Вечерта ще се отдадете на домашния уют и атмосфера, точно там ще усетите успокоение и ще се отпуснете.

Настроението ни ще е приповдигнато, ще сме въодушевени и цялостни с приятни страсти и усеща, които, в края на вечерта ще бъдат в цялостна мощ и интензивност. Любовните ни връзки ще се хармонизират и засилят. Ще им отдадем огромно значение и време.

Един прелестен и прочувствен ден, наслаждавайте му се с цялостна мощ.

Уязвим е стомахът, дванайсетопръстника и налага се да не се вършат там интервенции (ако не изисква спешност).

Повишена е възприемчивостта към отрови, в това число спиртни питиета и опиати.

Препоръчително е да се вършат процедури и да се лекуват камъни – бъбречни и жлъчни. Добре е за лекуване на заболявания, свързани с обмяната на веществата.

Да се отбягват водните процедури.

Ивелина Рускова, астролог

[email protected], 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР