195 машини са почиствали републиканските пътища през изминалата нощ в

...
195 машини са почиствали републиканските пътища през изминалата нощ в
Коментари Харесай

АПИ: Шофьорите да карат внимателно и със скорост, съобразена с метеорологичните условия

195 машини са почиствали републиканските пътища през миналата нощ в регионите със снеговалеж. Настилките се обработват и работата на снегопочистващите машини продължава, с цел да се обезпечи сигурността на придвижването по високопланинските проходи. Няма въведени ограничавания по пътната мрежа. Най-обилен сега е снеговалежът на проходите Петрохан и Троянски, където падналият нов сняг е към 10 см, оповестяват от Агенция " Пътна инфраструктура ".

Агенция „ Пътна инфраструктура “ припомня на водачите да потеглят на път единствено с коли с подгодящи гуми, да карат деликатно и със скорост, съобразена с метеорологични условия, да не подхващат внезапни маневри и рискови изпреварвания.

Всички жители и транспортни компании могат да получават информация за настоящата пътна конюнктура от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, и когато и да е от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ. В организацията целогодишно работи Ситуационен център, който събира и обобщава данните за положението на републиканските пътища.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР