19-годишно момче е задържано за кражба на документи и пари

...
19-годишно момче е задържано за кражба на документи и пари
Коментари Харесай

Варна: 19-годишно момче е задържано за кражба на документи и пари от лек автомобил в града

19-годишно момче е арестувано за кражба на документи и пари от лек автомобил в града. Това оповестяват от пресцентъра на ОДМВР – Варна.

На 15 април, е постъпил сигнал за кражба от лек автомобил, намиращ се на ул. „ Дрин “. Неизвестно лице е направило кражбата на документи, мъжко яке и дребна сума пари от автомобила.

След извършени оперативно – издирвателни действия и дейности по следствие на случая е открит и арестуван причинителят на действието – 19-годишният М.Н., локален гражданин, прочут на Министерство на вътрешните работи.

По случая е формирано досъдебно произвеждане, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Варна. Момчето е арестувано за период до 24 часа. В същия ден е арестувана и 49-годишна жена за кражба от магазин за хранителни и други артикули, намиращ се в ж.к. „ Възраждане “.

Жената е известна на Министерство на вътрешните работи. По случая е формирано бързо полицейско произвеждане, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Варна. Жената е арестувана за период до 24 часа.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР