19-годишно момче е тежко пострадало при катастрофата на пътя Ловеч

...
19-годишно момче е тежко пострадало при катастрофата на пътя Ловеч
Коментари Харесай

19-годишно момче е тежко пострадало при катастрофата с трима загинали, още един е в болница

19-годишно момче е тежко потърпевшо при злополуката на пътя Ловеч – Плевен, при която починаха трима души. Това заяви за " Фокус " представителят на ОДМВР-Ловеч. То е настанено в болничното заведение в Ловеч, по първична информация към този момент няма заплаха за живота му. Още един човек е по-леко потърпевш, той е закаран в болничното заведение в Плевен. Мъжът е карал втория автомобил. 

Тежко потърпевшият юноша е пътувал в колата със починалите, те са били общо четирима. В другата кола е пътувал единствено водачът. 

Както към този момент Фокус ви осведоми починала е Стефка Великова, президент и главен треньор на Олимпиец (Плевен), на 59 години, и двама от състезателите на клуба  - момчета на 23 и 25 години. 

По случая се води досъдебно произвеждане. Прокуратурата проверява аргументите за злополуката. Пътят е към момента затворен. 

Мъжкият отбор на Олимпиец е трябвало да играе мач в Ловеч с локалния Осъм от А НВГ. Според информацията на полицията колата е била ръководена от мъж.

На мократа настилка возилото е поднесло, блъснало се е в дърво, след което е изхвърчало на пътя и се блъска в друга кола, която идва в насрещното придвижване. Именно този конфликт е довел до трагичния случай, оповестиха от волейболната ни федерация.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР