19-годишният италиански младеж Яник Синер показа и днес защо е

...
19-годишният италиански младеж Яник Синер показа и днес защо е
Коментари Харесай

Първите думи на Синер след класирането на финала

19-годишният италиански юноша Яник Синер сподели и през днешния ден за какво е считан от мнозина за един от най-големите гении в международния тенис сега. В първия полуфинал на Sofia Open Синер съкруши с 6:3, 7:5 французина Адриан Манарино и на следващия ден ще се опита са завоюва първия си ATP трофей.

" Доволен съм. Не беше елементарно. Стараех се да остана спокоен и да не се поддавам на страстите. Знам за качествата му да играе добре от дъното на корта. Играх точка за точка и се пробвах да остана съсредоточен от самото начало. Получи ми се и това ме прави благополучен ", разяснява след успеха младежът.

В разногласието за трофия той чака спечелилия от другия полуфинал сред Ришар Гаске (Франция) и Вашек Поспишил (Канада). " Чувствам се доста добре на корта и чакам мача на следващия ден. За мен няма значение против кого ще играя. За мен е чест и съм благополучен, че съм на финала. Благодаря на почитателите в залата. Хубаво е да се виждат хора на трибуните в този сложен интервал ", сподели още Синер. С триумфа той си подсигурява нанагорнище до рекордното в кариерата си 41-о място в международната класация.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР