19-годишният Асен Гюрганчев, който прегази възрастна жена на пешеходна пътека

...
19-годишният Асен Гюрганчев, който прегази възрастна жена на пешеходна пътека
Коментари Харесай

Съдът не пожали Асен, който прегази Бонка на зебра

19-годишният Асен Гюрганчев, който прегази стара жена на пешеходна пътека на бул. „ Шести септември “, остава в пандиза. Това дефинираха магистратите от Апелативния съд под тепетата. Днес беше прегледана жалбата на отбраната на младежа и настояването за смяна на ефикасната присъда „ отнемане от независимост “. На предната инстанция, той получи 2 години и 8 месеца затвор.

Асен е в зандана към този момент няколко месеца. Поради положителното му държание, той получил наградата „ кмет на пандиза “. Управниците на тъмницата даже му разрешили да разботи с документите, която минава през институцията. Адвокатът на Гюрганчев Зоя Тошкова изиска по-лека присъда и акцентира, че момчето имало да взема зрелостни изпити. Загиналата Бонка пък била съпричинила случая, а Асен бил избягал, тъй като се тормозил, че татко му ще му се кара за нанесените вреди по автомобила.

Роднините на Бонка, които бяха конституирани като частни правосъдни реализатори, обаче, желаеха „ правдивост и по-тежко наказване “. Адвокатът им дефинира жалбата като безсрамие, защото човек, който е предизвикал гибел на пешеходна пътека и е избягал, не би трябвало да желае смекчена присъда.

На това мнение бяха и магистратите, които оставиха настояването на Асен без почитание.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР