19-годишния шофьор, предизвикал тежката катастрофа на бул. „Марица – Юг“

...
19-годишния шофьор, предизвикал тежката катастрофа на бул. „Марица – Юг“
Коментари Харесай

Загиналите в мелето в Пловдив цяла вечер купонясвали на ромска сватба

19-годишния водач, провокирал тежката злополука на бул. „ Марица – Юг “ с две жертви, към този момент е вън от заплаха за живота. Това сподели ст.комисар Йордан Рогачев, представен от Trafficnews.bg.

Той заяви още, че бащата на отговорния лидер е арестуван. Освен той, арестувана е и собственичката на колата. Вероятно обаче тя няма да остане за дълго в ареста, защото се оказало, че е трансферирала возилото на бащата на близнаците доскоро повече от месец.

Все още не е подготвен химичния разбор, който ще покаже дали лидерът – 19-годишният Огнян Дебелаков е използвал алкохол и опиати.

Нито близнаците, нито татко им са имали шофьорски книжки. Загиналият брат на водача е бил глобяван 4 пъти за ръководство без шофьорска брошура, като актовете му са 800 лв..

„ Загиналите, лидерът и другият пасажер в колата, са чествали в махалата женитба. По едно време са взели колата и са тръгнали да се разхождат. Взети са кръвни проби, които ще са подготвени до края на деня”, съобщи ст. комисар Рогачев.

Припомняме, че съгласно поданици на Столипиново, водачът е бил в нетрезво положение. Местни описаха пред наш кореспондент, че всички пасажери в Опела са живеели в един и същи вход в центъра на махалата.

Трупът на втората жертва - 16-годишно момче, бе изваден от река Марица по-рано през днешния ден. След удара тялото му е изхвърчало от колата и е паднало в Марица.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР