19-годишна жена показва на връстниците си и на по-възрастните поколения,

...
19-годишна жена показва на връстниците си и на по-възрастните поколения,
Коментари Харесай

`Аз съм Gen Zer — обичам да живея в отдалечена колиба без топлина или течаща вода`

19-годишна жена демонстрира на връстниците си и на по-възрастните генерации, че живее живот на ръба без никакви улеснения бихте очаквали от актуалния метод на живот е превъзходен път, по който да поемете. Карма Уилкокс от Gen Z се върна към живот без течаща вода и централна отоплителна система. И тя споделя, че това й е върнало възприятието за независимост, което не е имала, до момента в който е живяла в оживени градове.

Калифорнийската жена се завърна в дървената къща в Аляска, където беше отгледана от татко си до осемгодишна възраст, преди да се върне при майка си Мисти, 38, лайф коуч в Сан Франциско. И макар температурите, падащи до -24F (-31C) към нейната каюта в Хоумър, тя споделя, че в този момент е удовлетворена, откакто е била уверена да се върне от баща Луна, 43, който е основателят на Altruist Relief Kitchen, която работи с хора във война -разкъсани сектори.

Уилкокс сподели на SWNS: „ Изолацията не е най-хубавата, дървените трупи са отсечени и наслоени към кабината с мъх, с пръчки, забити сред тях,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР