19-годишна блогърка бе арестувана, след като предложи безплатен секс на

...
19-годишна блогърка бе арестувана, след като предложи безплатен секс на
Коментари Харесай

Секси брюнетка обеща секс на всеки, който дойде.... и дойде полицията

19-годишна блогърка бе задържана, откакто предложи безвъзмезден секс на всички, публикувайки в мрежата своето местонахождение — адрес на хотел и номера на стаята си.

След появяването на видеото, в последна сметка в хотел "Хилтън " в град Саня, Китай се събраха стотици непознати, написа английският вестник Mirror.

Необичайното предложение, което момичето разгласява в мрежата, под името Qianjin Yeye, гласи: "Някой да пристигна при мен за секс. Безплатно... 631б ". Поканата била съпроводена с видео клип, в който блогърката е полугола и флиртува с камерата.



По непотвърдена информация, към 3 000 души позвънили в хотела или пристигнали на място, с цел да видят авторката на поканата.

В идващия си пост момичето към този момент умолявало хората да престанат да ѝ пишат, тъй като всичко било просто смешка.



Събралите се в хотела обаче, били толкоз доста, че управата съобщила в полицията за случилото се. Когато чиновниците на реда пристигнали на място, момичето към този момент било съумяло да се укрие.



По-късно управляващите въпреки всичко го намерили в различен хотел, намиращ се покрай интернационалното летище на града. То било задържано за 15 дни по обвиняване в проституция и нарушение на комерсиалната активност на хотела. Освен това, блогърката била принудена да заплати и санкция в размер на 57 английски лири, а профилите ѝ в обществените ѝ мрежи са краткотрайно блокирани.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР