19-годишен младеж е задържан за стрелбата в училище във Флорида,

...
19-годишен младеж е задържан за стрелбата в училище във Флорида,
Коментари Харесай

Ето 19-годишният стрелец, задържан за убийството на 17 души във Флорида

19-годишен юноша е арестуван за стрелбата в учебно заведение във Флорида, при която починаха 17 души .
 пукотевица Флорида БГНЕС
Нападателят Никълъс Крус влезнал в постройката в сряда следобяд и разкрил огън. Сред починалите има деца и възрастни.
 пукотевица Флорида БГНЕС

Американският президент Доналд Тръмп подреди националните флагове да бъдат спуснати на половина в символ на печал поради стрелбата в гимназията. Очаква се да направи и послание към нацията. Тръмп сподели, че нещастието е породена от един невменяем човек и от неналичието на зоркост .
 пукотевица Флорида БГНЕС
" Имало е толкоз знаци, че нападателят е душевен невменяем. Той даже е бил изхвърлен от учебно заведение за неприятно държание . Съседите и съучениците му са знаели, че той съставлява сериозен проблем. Винаги съобщавайте такива неща на управляващите, още веднъж и още веднъж! ", написа Тръмп в Туитър рано тази заран.

До момента Тръмп въобще не загатва казуса с огнестрелните оръжия, макар че 19-годишният палач Никълъс Крус бил въоръжен с полуавтоматична пушка и огромен брой пълнители , когато нахлул в гимназия " Марджъри Стоунман Дъглас " малко преди края на часовете през вчерашния ден.
 пукотевица Флорида БГНЕС
Това е учебната пукотевица с най-вече жертви в Съединени американски щати след убийството на 20 деца от началния курс и шестима възрастни в Санди Хук на 14 декември 2012 година, напомня АФП
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР