19-годишен мъж, който заведе дело за обстоятелствата на раждането си

...
19-годишен мъж, който заведе дело за обстоятелствата на раждането си
Коментари Харесай

Мъж, за когото се твърди, че е претърпял мозъчна травма по време на раждане в болницата в Лимерик, урежда дело във Върховния съд

19-годишен мъж, който заведе дело за събитията на раждането си в районната болница за майчинство в Лимерик, в този момент Университетска болница за майчинство в Лимерик, се споразумя неговият иск във Върховния съд с краткотрайно погашение на 1,5 милиона евро.

Младият мъж, който не може да бъде разпознат по предписание на съда, е претърпял тип мозъчно увреждане, породено от липса на О2 в мозъка, е предявен иск.

Неговият юрист, Патрик Трейси, инструктиран от юристите на Cian O'Carroll, сподели на съда, че делото е уредено след медиация.

Адвокатът сподели, че по време на раждането му, младият мъж е претърпял увреждане на мозъка и в този момент има интелектуално закъснение и не е в положение да живее независимо.

Г-н Трейси сподели, че нарушаването на отговорностите е позволено от HSE в тази ситуация, само че причинно-следствената връзка остава на казуса. Временното съглашение е за идващите пет години, след което ще бъдат оценени бъдещите потребности на мъжа от грижи.

Мъжът,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР