19-годишен криминално проявен е блъснал трима полицаи, които се опитали

...
19-годишен криминално проявен е блъснал трима полицаи, които се опитали
Коментари Харесай

Дилър на дрога опита да прегази полицаи с тротинетка в София

19-годишен престъпно проявен е блъснал трима служители на реда , които се пробвали да го задържат след договорка с опиати в София.

На 10 октомври в столицата е извършена спецоперация срещу разпространяването на опиати . Полицаите станали очевидци на покупко-продажба на дрога наоколо до учебно заведение и мигновено пристъпили към задържане на двамата участници в договорката .

Единият от тях не се подчинил и пробвайки се да избяга с мощна електрическа тротинетка , блъснал трима от чиновниците. Последвало гонене, което завършило, когато беглецът се блъснал в паркиран лек автомобил, а при задържането оказал гневна опозиция

В хода на процесуално-следствените дейности у купувача, който бил арестуван за период до 24 час а, са открити два пакета със зелена тревиста маса , а от жилището на продавача са конфискувани електронна везна, мобилен телефон и дребна парична сума.

Събраните по случая материали са докладвани в Софийската градска прокуратура и на 19-годишния е повдигнато обвиняване по член 354 от Наказателния кодекс. Наложена ме у мярка за неотклонение „ парична гаранция “ в размер на 3000 лв. .

На потърпевшите полицейски чиновници осъществени медицински прегледи. Един от тях е с фрактура на ръка , а различен – с леки пострадвания в региона на двете ръцете .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР