19 години затвор получи Орлин Атанасов за жестокото убийство в

...
19 години затвор получи Орлин Атанасов за жестокото убийство в
Коментари Харесай

19 години затвор за Орлин, след жестокото убийство от ревност в Сливен

19 години затвор получи Орлин Атанасов за жестокото ликвидиране в Сливен през предходната година. Това реши Окръжният съд в града. Присъдата може да се апелира в 15-дневен период. 
Прочетете още
Престъплението е осъществено на 29 октомври 2021 година 30-годишният тогава Орлин Атанасов бе арестуван за убийството на своя връстник Божидар Иванов, с който се е познавал. По време на следствието е открито, че обвиненият е намушкал голям брой пъти жертвата, след което избягал от мястото на престъплението. Мотивът за закононарушението, съгласно полицията, е ревнивост.

Близки и другари на жертвата излязоха на митинг на 7 ноември предходната година и настояха за доживотна присъда без право на подмяна.  

Преди убийството 30-годишният Божидар Иванов отивал да вземе приятелката си Мария. Около 21 часа спрял колата си пред дома й, даже не свалил защитния си колан. Вместо да се появи момичето обаче, когато вратата се отворила, там стояло бившето гадже на момичето Орлин. Той извадил нож и почнал гневно на наръгва Иванов. Стоварил ножа във врата и тялото на противника си.

На натрупа на Божидар се натъкнала приятелката му. Тя излязла от вкъщи си и заварила мъжа целият в кръв. Веднага се обадила на майката на гаджето си. " Жена ми отива и вижда по какъв начин момичето потегля да бяга. Аз имам възприятието, че тя е видяла всичко ", описа пред тогава бащата на Божидар Димитър Русчев. Той се съмнява, че момичето може да има нещо общо, тъй като нямало от кое място другаде Орлин да знае по кое време двамата ще се срещнат. Русчев изясни, че синът му е нямал късмет да се отбрани или избяга, тъй като още е бил с колана си. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР