18-годишният ученик Съби Събев от Професионална гимназия по строителство, архитектура

...
18-годишният ученик Съби Събев от Професионална гимназия по строителство, архитектура
Коментари Харесай

Ученик даде своя рисунка за благотворителен търг на пожарната

18-годишният възпитаник Съби Събев от Професионална гимназия по строителство, архитектура и геодезия „ А.Попов ” във Велико Търново е дал рисунка, която да взе участие в благотворителен търг.Със събраните средства ще бъдат подкрепени деца на починали в системата на Министерство на вътрешните работи.Картината е била отличена в Международния конкурс за детска рисунка „ С очите си видях бедата ” в Двореца на децата,а премията е връчена персонално от основния комисар на Националната пожарна Никола Николов.

Младият художник благородно е дал своето единодушие рисунката му вземе присъединяване в благотворителен търг по време на формалната церемонията на Националния конкурс „ Пожарникар на годината ”.Самият търг следва занапред.

„ Съби рисува прелестно,а въпросната картина е акварел.Той учи интериорен дизайн и предходната година завоюва и златен орден за компютърна графика. Нашето учебно заведение е съвсем само,от което огромни деца вземат участие в акциите на Министерство на вътрешните работи и това ни прави горди ”, показа преподавателката по изобразително изкуство на момчето Даниела Петрова.

Тя сподели още,че в фамилията на момчето няма чиновници на Министерство на вътрешните работи,но все пак той е нарисувал прелестна творба която търгът си коства.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР