18-годишният Никола Райчев, който намушка смъртоносно 21-годишния Ангел Здравков в

...
18-годишният Никола Райчев, който намушка смъртоносно 21-годишния Ангел Здравков в
Коментари Харесай

Никола, наръгал до смърт Ангел в Пазарджик, отвлякъл момиче преди 2 г.

18-годишният Никола Райчев, който намушка смъртоносно 21-годишния Ангел Здравков в Пазарджик, е отвлякъл момиче през октомври 2021 година, заяви на брифинг окръжният прокурор на Пазарджик Албена Кузманова. На жертвата е нанесена лека телесна щета - момичето е замеряно с мобилен телефон. Пострадалото лице е пуснало тъжба за незаконно отнемане от независимост. Образувано е досъдебно произвеждане, само че заради липса на доказателства делото е било прекъснато.

" Не е била предявена и гражданска рекламация от потърпевшото момиче. Няма данни за побой ", посочи окръжният прокурор на Пазарджик.

Никола Райчев е учил в Професионалната гимназия по механотехника и електротехника, само че е прекъснал през последната година, излиза наяве от разпита на очевидци.

" Двете момчета незадълбочено са се познавали, не са били в една компания и не са били в един другарски кръг ", посочи наблюдаващият прокурор Георги Кацаров.

Във съдбовната вечер е имало сприечкване сред тях Ангел и Никола, като последният е нанесъл с нож два удара в тялото на 21-годишния Ангел - едната рана е била нанесена в бедрото откъм гърба, а съдбовната - начело в слабините.

След случая Никола е бил арестуван в региона на жп гарата в София към 23.00 ч., само че не се е предал самичък и не е оказал подпомагане на служителите на реда.

Срещу арестувания е повдигнато обвиняване за съзнателно ликвидиране, като наказването за това е от 10 до 20 години затвор.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР