18-годишният модел Ивана Смит е загубила живота си след като

...
18-годишният модел Ивана Смит е загубила живота си след като
Коментари Харесай

Mодел загина, след като падна чисто гола от 20-ия етаж

18-годишният модел Ивана Смит е изгубила живота си откакто паднала от балкона на 20-ия етаж на жилищна постройка по време на бурно празненство в Малайзия. Красивото момиче е било открито мъртво на шестия етаж на постройка, забавното е, че е била безусловно гола.

Ивана Смит се реалокира от Холандия в Малайзия при дядо си, когато била на пет години. През това време тя развива сполучлива кариера като модел и е една от най-търсените в стилния бизнес, оповестява Mirror.



Според предварителните данни, в нощта, когато се е случила нещастието, момичето пристигнало в жилището на женена двойка. Полицията не позволила съществуването на закононарушение, случилото се било признато за драматичен случай. Въпреки това, родителите на умрялата се свързали с Интерпол за провеждането на по-задълбочено следствие. Бащата на Ивана твърди, че щерка й, която взе участие в фешън ревюта за Chanel и други известни марки, е изпратила селфи на приятеля си преди гибелта си. Тя била открита мъртва седем часа по-късно.



"Тя е паднала от балкона на 20-ия етаж в 10 часа сутринта. Как е допустимо това? Странно е, че тялото й е видяно едвам след към 5 часа по-късно. Освен това нейният растеж е 180 см, а височината на балкона е 120 см, т.е. това би се случило много мъчно ", споделя бащата на умрялата. Бельото и обувките на момичето по този начин и не били открити. Освен това, остава неразбираемо дали има следи от опиати и алкохол в кръвта на Ивана Смит.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР