18-годишният Джан, който в началото на годината бе осъден за

...
18-годишният Джан, който в началото на годината бе осъден за
Коментари Харесай

Джан, вилнял в Русе, с ново престъпление

18-годишният Джан, който при започване на годината бе наказан за изнудване, обир, безчинство и побой на свои връстници, ще бъде съден още веднъж, само че този път за кражба на кола. Това оповестиха от Съдебната палата в града.

В съда е постъпил обвинителен акт против младежа и още двама души, привлечени към наказателна отговорност за незаконно лишаване на автомобил с желанието да го употребяват, след което го оставили без контрол.

Според прокуратурата закононарушението е осъществено при започване на февруари предходната година, когато двамата са били малолетни, само че са разбирали свойството и смисъла на осъщественото. Третият обвинен е бил на 19 години.

Припомняме, че на 10 януари Джан се призна за отговорен за шест закононарушения против негови връстници - нанасяне на две леки телесни повреди по хулигански подбуди, насила, обир, изнудване и нанасяне на междинна телесна щета, както и безчинство.

Той подписа съглашение с прокуратурата, утвърдено от съда, и одобри да изтърпи наказване от година затвор. Предстои съда да насрочи разпоредителното съвещание по делото.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР