18-годишната Вики, която се издирва в София, е забелязана от

...
18-годишната Вики, която се издирва в София, е забелязана от
Коментари Харесай

Граждани са забелязали издирваната Вики в София

18-годишната Вики, която се търси в София, е видяна от жители. Те оповестяват, че момичето е забелязано по спирки в квартал „ Люлин “. 

По думите на нейната майка Криси Михайлова, момичето обикаля улиците от неделя по обяд. Вики е на 18 години с диагноза " Хипер дейна с недостиг на внимание и лека умствена назадничавост ".

Ето какво споделят хора, срещнали и разговаряли с Вики:

„ Здравейте, през вчерашния ден към 11:00 ч. в рейс 83, това момиче се качи от спирка Оряхово. Попита ме дали рейса може да я закара до Красна поляна и какъв брой спирки ѝ остават до там. Слезна обаче на спирка парк Св. Петър и Павел.

Изглеждаше доста объркана и я чух да приказва с едно момиче в рейса (не знам дали я познаваше), загатна за някакво момче, че е влюбена и щяла да се вижда с него. Облечена е с черна блуза, черен чеп и беше със синя серпантина на очите.

Дано е от помощ тази информация и да съумеете да я намерите! Успех! “

„ И през Зона Б-18 мина през вчерашния ден към обяд и попита по какъв начин да стигне до Захарна фабрика! “

„ В неделя ме попита, по какъв начин да стигне до Захарна фабрика. “

„ Снощи в 20:45-20:50 като излезнах от фантастико ( до силвър центъра) това момиче ме попита къде има аванти. Ходеше доста муден, като я подминах тя ми сподели `добър вечер`, попита ме за аванти и като я погледнах, ми изглеждаше някак... като изплашена. “

„ Здравейте, през вчерашния ден разговарях с нея на метростанция Бели Дунав. “
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР