18-годишната Тори Харт пие мляко от бебешко шише, цоца биберон,

...
18-годишната Тори Харт пие мляко от бебешко шише, цоца биберон,
Коментари Харесай

18-годишна бори депресия, правейки се на бебе

18-годишната Тори Харт пие мляко от бебешко шише, цоца биберон, носи памперси и гука като бебе. Тя е влюбена в половия род ADBL (Adult Baby Diaper Lovers) – хора, които се възбуждат от памперси и сътрудници, правещи се на бебета, споделя вестник „ Метро ”, представен от.
 
За Тори това не е просто полова игра. Тя твърди, че това е и метод да се оправи с депресията и безпокойството, както и питателните си проблеми, връщайки си детството, което е изгубила поради полово малтретиране.

 
Тя твърди, че е полово измъчвана като младо момиче и в никакъв случай не е имала същинско детство. Тори има вяра, че в този момент, когато се прави на бебе, ще си върне това, което е изгубила.
 
Тя си има и асистент – „ детегледачка ”, която постоянно играе ролята и на родител, сменяйки памперсите на Тори. Всъщност „ детегледачката ” е мъж, който кара Тори да седи в ъгъла и да извършва санкции, когато е непослушна. Когато „ слуша ” я награждава със сладкиши.
 Тори Харт Instagram
Тори се превъплъщава в дете от 1 до 10-годишна възраст, само че най-често в 3-годишно. Тя споделя превъплъщенията си в обществената мрежа Инстаграм , където има хиляди почитатели.
 
„ Цялата концепция е да се подчиня на някой, който да поеме отговорност за положителното ми ”, споделя тя. „ Когато съм със полов сътрудник го запитвам дали може да върша по този начин и какво мога да обличам ”, споделя Тори. „ Говоря с бебешкия си глас, плача когато съм смутена и лазя ”, споделя девойката.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР