18-годишен младеж бе пребит в Градския парк в навечерието на

...
18-годишен младеж бе пребит в Градския парк в навечерието на
Коментари Харесай

Пребиха абитуриент в парка

18-годишен юноша бе пребит в Градския парк в навечерието на матурите и на абитуриентския си бал, научи Дарик Разград. Момчето е в болница, само че е настояло пред лекарите да го освободят, с цел да се яви на държавните си изпити, защото има желание да кандидатства в университет.
 
От ОД на МВР-Разград потвърдиха за случая, като прецизираха, че е станал на 18 май, събота, в 23.50 ч. Младежът е атакуван от незнайни лица в парка, има съществени пострадвания от нанесения побой и е настанен в болничното заведение.
 
По случая е формирана инспекция за нанасяне на телесни повреди по хулигански подбуди. Ако пострадванията се дефинират като тежка телесна щета наказването за причинителите е от 3 до 15 години отнемане от независимост, в случай че е междинна телесна щета - от 2 до 9 години, а в случай че е лека - до 3 години или пробация.
 
Въпреки здравословното си положение момчето настояло пред медиците да го пуснат да се яви на матурата по български език и литература в понеделник. Това се е случило, само че към края на държавния изпит зрелостникът примрял и още веднъж е откаран в болничното заведение, описа шефът на учебното заведение, в което потърпевшият юноша учи Пейчо Георгиев от ПГПЧЕ " Екзарх Йосиф ".
 
Той поздрави младежа за куража и желанието да продължи образованието си, само че изрази паника от увеличаващата се експанзия измежду младежите, описа, че неотдавна и различен ученик на Езиковата потърпевш при побой.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР