18 години затвор няма как да бъдат достатъчно наказание за

...
18 години затвор няма как да бъдат достатъчно наказание за
Коментари Харесай

Родителите на битата от акушерка Никол с покъртителна изповед!

18 години затвор няма по какъв начин да бъдат задоволително наказване за акушерката, пребила новородено бебе. В това са изцяло уверени родителите на дребната Никол. Пред Би Ти Ви те описаха по какъв начин продължава животът им след ужасяващото нахлуване . В студиото беше и самата Никол – през днешния ден едно напълно обикновено и любопитно 2-годишно момиченце.

„ Нещата бяха доста тежки, изключително първите 10 дни, през които не се знаеше дали Никол ще оцелее. Късмет беше, че беше доста дребна, възрастен при тези тежки контузии няма по какъв начин да оцелее. Това, което я избави, беше, че е новородена, както и волята й за живот ”, сподели татко й Румен Димитров, написа ПИК.

А борбата за Никол започва като един прекрасен ден – 18 април 2015 година, денят, в който тя и майка й Станислава трябвало да бъдат изписани от болница „ Софиямед ”: „ Въпросната заран Емилия (Ковачева) влезе, бутна кошчето на майката, която беше до мен, и излезе. Аз изтичах, тя към този момент буташе други две бебенца. Казах: „ Къде е Никол, за какво не ми я водите? ”. Тя ми сподели: „ Тя е малко жълта, несъмнено има жълтеница, ще би трябвало да я печем на лампа ”. Когато взех Никол, тя беше доста гръмогласна, в този момент едно леко мъркане, необичайно ми беше. Давам й мляко, тя беше доста лакома, не желае да пие мляко ”.

Състоянието на бебето внезапно се утежнява и е преместено в „ Токуда ”, където откриват тежките му контузии. „ Ако имаш през цялата бременност проблем с детето, не че по този начин ще живееш по-добре… Но по този начин – денят, в който те изписват, да ти стане един от най-черните дни в живота, на никого не го поисквам ”, показа Станислава Димитрова.

Бащата на момиченцето показа, че акушерката Емилия била " желязна ". " Не й мигна окото, не трепна лицето й като чу присъдата. Аз на нейно място несъмнено щях да се побъркам. Но и то би трябвало да си стоманен, с цел да посегнеш на едно новородено бебе ", разяснява той.

Съдебният развой против Емилия Ковачева завърши наскоро на първа инстанция с присъда от 18 години затвор. Родителите са признателни на правосъдния състав за това, че не се е подвел по „ операциите ” на отбраната.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР