18 души са откарани в болница след тежка катастрофа на

...
18 души са откарани в болница след тежка катастрофа на
Коментари Харесай

18 души са в болница след тежка катастрофа на пътя Разград - Благоево

18 души са откарани в болница след тежка злополука на пътя Разград - Благоево, един от тях е с голям брой пострадвания, оповестяват от ОДМВР - Разград. Мъжът е в кома, а водачът е арестуван.
Тежката злополука е затворила пътя Разград - Попово към 10.00 часа през днешния ден. Микробус " Форд Транзит " със силистренска регистрация се е блъснал челно в разградски ТИР на един от завоите към местността Пчелина.
В буса, каран от 57-годишния П.Ш., пътували 17 души - пенсионери от силистренското село Страцимир, които отивали на събор в поповското село Садина. При конфликта бусът се преобърнал в крайпътното дере. Всички 18 индивида (с водача) са откарани в МБАЛ - Разград.
По първични данни от болничното заведение един от пасажерите е потърпевш по-сериозно - има голям брой фрактури. Шофьорът на ТИР-а, П.С. на 48 години от Разград, не е потърпевш. Продължава огледът на местопроизшествието за изясняване на аргументите, довели до злополуката.
При друга тежка злополука по-рано през днешния ден пострадаха мъж и дете. Инцидентът е станал на пътя Пловдив - Карлово. Състоянието и на двамата е тежко. След 06.00 часа през днешния ден е получен сигналът за зародилото пътнотранспортно произшествие по пътя сред Черноземен и Долна махала сред бус и каруца. Бусът е блъснал откъм гърба движещата се необозначена каруца. Водачът ѝ на 59 години и придвижващото се в нея дете на 13 години са настанени в болница със съществени пострадвания. 58- годишният водач на буса е с негативна проба за алкохол. Причините за възникването на злополуката се обясняват от чиновниците на районно управление (на МВР) - Хисаря.
При различен случай ТИР се обърна на автомагистрала Хемус. Предполагаемата причина е водач, карал в насрещното придвижване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР