18 – годишно момиче от с. Ягодина, общ. Борино е

...
18 – годишно момиче от с. Ягодина, общ. Борино е
Коментари Харесай

Трагедия в Ягодина! 18 – годишно момиче почина при катастрофа в Германия

18 – годишно момиче от с. Ягодина, общ. Борино е умряло след злополука в Германия, научи Дарик. Информацията бе доказана от кмета на родопското село Митко Сакалев. Трагичният случай е станал в понеделник сутринта. Тя пътувала сама с автомобила си, който неотдавна бил закупен и се блъснала в крайпътно дърво. В следствие колата, се завърта и удря в друго дърво и издъхва на място. Предполага се, че й е прилошало, защото скоростта, с която се движила не била висока. Нямало е и спирачен път, а от няколко дни се оплаквала от главоболие.

Владимира Капчикова е живяла и учила дружно със фамилията си в Германия, от няколко години. През миналото лято е карала шофьорските курсове и взела удостоверение за правоуправление в България, а през това лято е трябвало да навърши 19 – години.

По първична информация, тялото на младото момиче ще бъде превозено на следващия ден с полет от Летище Меминген,Германия до София. Погребението ще се състои в събота в родното й село.

„ Трагедията е огромна, освен за хората от селото, а за цялата община. Младо, красиво момиче си отиде без време “, разясняват локални поданици.

Само преди месеци Владимира и фамилията й са били в България за погребението на дядо й.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР