177 полета на лондонското летище Хийтроу ще бъдат отмени заради

...
177 полета на лондонското летище Хийтроу ще бъдат отмени заради
Коментари Харесай

Стачката на лондонското летище „Хийтроу” отменя 177 полета

177 полета на лондонското летище „ Хийтроу ” ще бъдат анулира поради стачката на чиновници. Причина за недоволството е отвхърлянето на ново предложение за увеличение на работните заплати, написа Би Би Си, представена от Би Ти Ви.

``
реклама

Близо 4 хиляди членове на профсъюза „ Юнайт ”, сред които инженери, пожарникари и охранителим ще излязат на митинг на 5 и 6 август. От съюза обясниха, че в случай че стачката стане факт, над 2500 души ще пропуснат работа.

От летището към момента се чака да разгласят кои полети ще бъдат анулирани. Според информацията 91 авиолинии ще бъдат наранени. Прекъсването на полетите е превантивна мярка при положение, че не бъде открит излаз от обстановката.

Говорител на „ Хийтроу ” изясни, че текат диалози сред летището и авиолиниите, с цел да се съгласува и понижи броя на опериращите полети по време на стачката. Ако полетите не бъдат изпълнени, над 80 хиляди пасажери ще бъдат наранени, а компенсациите могат да надвишават 2 млн. английски лири.

Летищните управляващи приканват пасажерите да ревизират дали полетите им ще бъдат

изпълнени, както и да идват на летището 2-3 часа преди политане.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР