17-годишно момиче гимназия в Бургас. Трагедията с единадесетокласничката е станала

...
17-годишно момиче гимназия в Бургас. Трагедията с единадесетокласничката е станала
Коментари Харесай

Момичето, което почина в класна стая в Бургас припаднало 2 пъти, вторият си ударило главата

17-годишно момиче гимназия в Бургас. Трагедията с единадесетокласничката е станала в междучасието. Момичето е   паднало на земята и се е блъснало в корав предмет.

До нещастието се е стигнало, откакто на момичето му прилошало по време на час. Намесило се е здравно лице и момичето се е свестило.

След това обаче, макар намесата и на извикания екип от " Бърза помощ ", момичето още веднъж е загубило схващане, разясниха от управлението на образователното заведение.

При второто рухване от чина ученичката е блъснала неприятно главата си и издъхнала преди идването на реанимационния екип, който към този момент бил на път.

Според главната версия директната причина за гибелта евентуално е тежка контузия несъвместима с живота – фрактура на врата, получена при припадъка. 

Ученици от Английската гимназия в Бургас описаха, че момичето е страдало от вродено сърдечно заболяване, което е било известно на всички, само че не е имало забележими проблеми. През тази образователна година се разболяла и от Коронавирус, карала го тежко, само че се възстановила. 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР