17-годишно момче твърди, че е ударен от шофьор на градския

...
17-годишно момче твърди, че е ударен от шофьор на градския
Коментари Харесай

17-годишно момче твърди, че е ударено от шофьор на автобус в София

17-годишно момче твърди, че е ударен от водач на градския превоз в София. На 15 декември младежът се качва в рейс 47 в София. По думите му водачът го атакува словесно, след което се стига и до физическа разпра. Ученикът написа в пост във Фейсбук, че е бил ударен от водача с пестник в лицето, предава Нова тв.   

„ Седнах на последната седалка, с цел да съм по-далеч, откакто той стартира да ме наскърбява. Изведнъж се обърнах и го видях, че идва към мен. След това ме удари. Слязох от рейса и се обадих на татко ми ”, описа ученикът в ефира на „ Здравей, България ”.

„ Обадих се на 112. От там ми споделиха, че ще ме трансферират към полицията. През това време стигнах до последната спирка на рейса и го блокирах, до момента в който дойде патрулка. Полицаите само споделиха, че би трябвало да се подаде тъжба. Извадили сме и здравно ”, изясни бащата на момчето - Людмил Георгиев.

„ Разбрахме за случая в петък. Изгледахме видеозаписите от камерите в рейса. Вижда се по какъв начин момчето се качва и водачът приказва нещо с него. След това момчето отива на последната седалка. В един миг водачът скача и потегля към него. Камерата не е съумяла да снима какво се случва тогава. След това водачът се връща зад кормилото. Никола слиза през втората врата ”, описа  Александър Косерков, шеф на гараж " Земляне ", Столичен автотранспорт.

Шофьорът на рейса работи във компанията от 2 години, като един път към този момент му е правена забележка след подаден сигнал за проблем от пасажер.

„ Мъжът е в отпуск сега. Когато се върне, ще му бъде поискано пояснение и надлежно ще бъде осъден, в случай че се окаже отговорен ”, изясни още Косерков.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР