17-годишно момче твърди, че е ударен от шофьор на градския

...
17-годишно момче твърди, че е ударен от шофьор на градския
Коментари Харесай

Шофьор на градския транспорт в София ударил момче?

17-годишно момче твърди, че е ударен от водач на градския превоз в София

На 15 декември младежът се качва в рейс 47 в София. По думите му водачът го атакува словесно, след което се стига и до физическа разпра. Ученикът написа в пост във Фейсбук, че е бил ударен от водача с пестник в лицето.

„ Седнах на последната седалка, с цел да съм по-далеч, откакто той стартира да ме наскърбява. Изведнъж се обърнах и го видях, че идва към мен. След това ме удари. Слязох от рейса и се обадих на татко ми”, описа ученикът в ефира на „ Здравей, България” по

„ Обадих се на 112. От там ми споделиха, че ще ме трансферират към полицията. През това време стигнах до последната спирка на рейса и го блокирах, до момента в който дойде патрулка. Полицаите само споделиха, че би трябвало да се подаде тъжба. Извадили сме и медицинско”, изясни бащата на момчето - Людмил Георгиев.

„ Разбрахме за случая в петък. Изгледахме видеозаписите от камерите в рейса. Вижда се по какъв начин момчето се качва и водачът приказва нещо с него. След това момчето отива на последната седалка. В един миг водачът скача и потегля към него. Камерата не е съумяла да снима какво се случва тогава. След това водачът се връща зад кормилото. Никола слиза през втората врата”, описа Александър Косерков, шеф на гараж "Земляне ", Столичен автотранспорт.

Шофьорът на рейса работи във компанията от 2 години, като един път към този момент му е правена забележка след подаден сигнал за проблем от пасажер.

„ Мъжът е в отпуск сега. Когато се върне, ще му бъде поискано пояснение и надлежно ще бъде осъден, в случай че се окаже виновен”, изясни още Косерков.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР