17-годишната Шайло Джоли-Пит показа нова модна прическа по време на

...
17-годишната Шайло Джоли-Пит показа нова модна прическа по време на
Коментари Харесай

Голямата промяна на Шайло Джоли-Пит

17-годишната Шайло Джоли-Пит сподели нова фешън прическа по време на последното си излизане. Тийнейджърката беше снимана да се разхожда из Ню Йорк с майка си Анджелина Джоли, до момента в който носеше черен топ върху сива риза с дълги ръкави, черни панталони, червени маратонки и черни слушалки над главата и ушите си. Актрисата беше избрала черен тоалет с V-образно деколте, а дългата й руса коса беше пусната свободно.
 Шайло Джоли-Пит и новата прическа на първородното биологично дете на Анджелина Джоли и Брад Пит
Новата визия на Шайло Джоли-Пит

Дъщерята на Анджелина Джоли и Брад Пит още веднъж притегли вниманието на папараците

Майка и дъщеря се разхождаха из региона на Сохо в града и изглеждаха спокойни, до момента в който минават около снимащите ги почитатели и папараци. 

Само ден преди последното излизане на Шайло и Анджелина, те още веднъж влязоха в заглавията на медиите. Този път обаче бяха в по-голям състав - в компанията на братът на Шайло - Пакс Джоли-Пит и по-голямата ѝ сестра Захара Джоли-Пит. Семейството се наслаждения на поредна фамилна вечеря в Ню Йорк. 

Анджелина постоянно излиза на разходки с децата си, тъй че тези две последни обществени появи не са огромна изненада. Но пък постоянно е прелестно човек да види какво се случва със фамилията и какъв брой доста са пораснали децата на актрисата и Брад Пит. Шайло беше видяна с сходна фешън прическа през януари и февруари, но в момента косата ѝ в действителност наподобява доста по-къса. Преди това тя имаше по-дълга коса, като през годините демонстрира разнообразни дължини и стилове.

Когато Анджелина, Шайло и другите членове на тяхното семейство не притеглят вниманието на папараците със инцидентни излизания, те го вършат със снимки в Instagram. Макар и рядко, въпреки всичко се случва Анджелина Джоли да споделя кадри на незабравими моменти от своя претрупан и въодушевяващ живот и от време на време децата й са част от тези запечатани моменти.

Една в действителност епична фотография беше снимана, когато тя и Захара посетиха Вашингтон в края на 2021 година, с цел да работят със бранители и законодатели за " подсилване на Закона за насилието против дами ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР