17-годишен варненец прояви агресия при арест, като умишлено увреди патрулка,

...
17-годишен варненец прояви агресия при арест, като умишлено увреди патрулка,
Коментари Харесай

Тийнейджър вилня при арест, увреди патрулка и нарани полицай

17-годишен варненец прояви експанзия при арест, като съзнателно повреди патрулка, а по-късно строши и стъкло в полицейското ръководство в кв. ”Аспарухово ”. Инцидентът е станал малко след среднощ в понеделник, 27 август, осведомят от варненската дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Младежът пътувал в лек автомобил „ Форд " -Фиеста, който бил спрян за полицейска инспекция на бул. „ Първи май “. Униформените открили, че 24-годишната лидерка е неправоспособна, след което пристъпва към събаряне на регистрационните табели на колата.

По време на тази процедура 17-годишния юноша слязъл от автомобила, отказал да показа на чиновниците на Министерство на вътрешните работи документ за идентичност и почнал да се държи нападателно. Полицаите пристъпили към задържането му, а младежът оказал опозиция и нанесъл мощен удар със свити ръце по тавана на патрулната„ КИА “, при което се получилс дисторция на задната част на тавана на колата, а един от служителите на реда получил травма на рамо.

По време на превозването на младежа до районното ръководство той траял да се държи нападателно и да наскърбява служителите на реда. При въвеждането му в постройката на Четвърто РПУ нанесъл удар с глава по стъклото на вратата към чакалнята и го счупил.

17-годишният е арестуван за период до 24 часа. На мястото е осъществен оглед и е известена Районна прокуратура. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР