17-годишен младеж загина на място, а други четирима са ранени

...
17-годишен младеж загина на място, а други четирима са ранени
Коментари Харесай

Кола с петима младежи излетя от пътя край Велико Търново, 17-годишен загина

17-годишен юноша почина на място, а други четирима са ранени при злополука на пътя Велико Търново - Русе, оповестиха от пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Сигналът за случая, който е станал в сектора сред селата Самоводене и Поликраище, е подаден към 21 часа нощес. 

По неофициална информация автомобилът им е аварирал и е излязъл отвън пътното платно поради изскочило пред него животно. Шофьорът обаче е карал с висока скорост, тъй като колата безусловно е " изхвърчала " отвън пътя.

Водачът и трима пасажери са ранени и са откарани в регионалната болница с разнообразни контузии, само че положението им е устойчиво. Движението в региона не е било затруднено.

Започнато е досъдебно произвеждане.

Това е следващ пътен случай от началото на годината в този сектор. През февруари там още веднъж почина човек, а по-рано през януари при злополука сред лек автомобил и рейс на градския превоз загина шофьорът на автомобила.

Шестима души са починали в произшествия в страната през последното денонощие, оповестяват на уеб страницата си от Министерство на вътрешните работи. Ранени са 27 души, общо 23 са тежките катастрофи от вчерашния ден.

В София един човек е умрял, а различен е ранен, тежките пътни произшествия са два. От началото на месеца " войната на пътя " е лишила живота на 19 души, а 284 са ранени.

Общо 89 души са починали от началото на година в пътни произшествия, потърпевшите са 1388, демонстрира статистиката на Министерство на вътрешните работи.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР