17-годишен драсна клечката на къщи в Столипиново, заради мобилен телефон,

...
17-годишен драсна клечката на къщи в Столипиново, заради мобилен телефон,
Коментари Харесай

Съдят тийнейджър, подпалил къщи в Столипиново заради телефон

17-годишен драсна клечката на къщи в Столипиново, поради мобилен телефон, оповестиха за " Марица " от прокуратурата. Тийнейджърът отишъл до дома на собствен прочут на ул. „ Гледка “. Търсил го, тъй като няколко дни по-рано му бил взел мобилния телефон и отказвал да го върне. Когато стигнал до кооперацията, младежът влезнал в жилището на своя прочут през незаключената входна врата. Обиколил стаите и открил, че вътре няма никой. Ядосал се, че не съумял да си върне телефона и решил да възпламени жилището.

Пламъците бързо обхванали стаите и се популяризирали към жилището на горния етаж. Подпалвачът напуснал кооперацията и се отдалечил дружно със свои другари. След сигнал на тел. 112 на място пристигнали екипи на пожарната, които потушили пламъците. Щетите от пожара не са възобновени, а те възлизат на стойност 45 бона.

Случката е от края на октомври 2019 година. Днес обаче прокуратурата внесе обвинителен акт против младежа, който към този момент е 19-годишен. Той ще дава отговор за умишления палеж в съда. Предстои да се насрочи съвещание по делото.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР