17-годишен дилър е един от задържаните при операция Бяло в

...
17-годишен дилър е един от задържаните при операция Бяло в
Коментари Харесай

Акция “Бяло“: Непълнолетен дилър арестуван с дрога до пловдивско училище

17-годишен дилър е един от арестуваните при интервенция " Бяло " в Пловдив, научи TrafficNews. Непълнолетният е хванат покрай учебно заведение " Никола Вапцаров " в " Гагарин ". В него са открити  20 хапчета екстази, към 20 грама марихуана и електронна везна. Носил ги е в себе си. Предстои претършуване на жилището му. 
Прочетете още
Полицаите допускат, че той е снабдявал възпитаници от въпросното учебно заведение с амфети и трева. 

Акцията, разпоредена от основния прокурор Иван Геше,в започва през днешния ден сутрента  в цялата страна. 

" Не сме имали толкоз машабна акция от доста време. Тя тече на територията на цялата страна при доста положително взаимоотношение. Това зяви министър Демерджиев по време на брифинг по отношение на акция " Бяло ". 

Началото е сложено в три регионални града. По предписание на основния прокурор Иван Гешев окръжните прокуратури дружно с жандармерията са почнали претърсвания в домовете на известни имена от престъпния контингент, против които се водят каузи, или има данни, че се занимават с наркоразпространение.

" Към момента има арестувани 56 лица, вземат участие над 3000 чиновници. Операцията ще продължи и в коледните дни. Всякакви типове обекти се ревизират, от целия набор където имаме данни, че може да има наркотични субстанции " съобщи Демерджиев. 

" Налице са притеснителни трендове, свързани с разпространяването на опиати, най-вече около учебни заведения, ръководство на МПС след приложимост на наркотични субстанции - трендове, които заплашват сигурността на българските жители и те основателно са обезпокоени, " коментира  основният прокурор Иван Гешев.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР