168 ЧасаТърговски делегации от Китай и САЩ продължават да преговарят

...
168 ЧасаТърговски делегации от Китай и САЩ продължават да преговарят
Коментари Харесай

Тръмп: Ще спечелим битката, митата за Китай влизат на 1 септември

168 Часа

Търговски делегации от Китай и Съединени американски щати не престават да договарят и ще се срещнат през септември, само че увеличените мита върху китайски артикули, планувани да влязат в действие на следващия ден, няма да бъдат отсрочени

Търговски делегации от Китай и Съединени американски щати не престават да договарят и ще се срещнат през септември, само че увеличените мита върху китайски артикули, планувани да влязат в действие на следващия ден, няма да бъдат отсрочени, съобщи президентът Доналд Тръмп, представен от Ройтерс.

" Ние ще спечелим борбата ", сподели Тръмп пред кореспонденти във Вашингтон през вчерашния ден, преди да замине за резиденцията Кемп Дейвид. " Преговаряме с Китай, планувани са срещи, водят се телефонни диалози. Срещата през сепетмври остава в действие, не е анулирана ", добави той. Дата за въпросната среща не е планувана, отбелязва Ройтерс.

Допълнителните мита влизат в действие на 1 септември и Тръмп съобщи, че това не се е трансформирало, макар помирителния звук на двете страни през последните дни, предава Българска телеграфна агенция.

" Те са годни ", сподели той в отговор на въпросите на репортерите.

Новите мита от 15 % върху китайския импорт няма да имат гратисен интервал за директните артикули, заяви федералната работа за митнически надзор и гранична защита на уеб страницата си през вчерашния ден, съобщи Ройтерс.

 

цялата обява ТУК

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР