1640 са секционните избирателни комисии, които предават изборните си книжа

...
1640 са секционните избирателни комисии, които предават изборните си книжа
Коментари Харесай

Припаднала жена пред Арена София

1640 са секционните изборни комисии, които предават изборните си бумаги в " Арена София ". 1126 са го създали, което значи, че темпото по предаването на изборните бумаги е в пъти по-бързо от минали избори.
Всичко по тематиката: Местни избори 2023 596
Някои от хората, които към този момент напуснаха " Арена София ", споделиха, че са удовлетворени от организацията. Разбира се, имало е изчакване, имало е и компликации при попълването на изборните протоколи. На някои им е лишило даже часове, с цел да си ги попълнят.

Пред Bulgaria ON AIR други обявиха, че са били нужни 6 часа да изчакат в залата, където е имало всички нужни условия. Стигнало се е и до здравословен проблем с един от членовете на ИК. Жена е получила епилептичен припадък и е припаднала на паркинга пред " Арена София ". Веднага ѝ е оказана първа здравна помощ.

" Вътре хората на РИК са много бързи. Организацията вътре е добре, само че извън беше цялостен парадокс. Чакахме 55 минути единствено в буса, след което влязохме в първия вход - вход " А ", като вътре ни споделиха, че би трябвало да вървим с тежките чували до вход " C ", разяснява една от дамите, ангажирани с изборния развой.

" За да попълним протоколите ни лиши към 4 часа, което е безумно. Но в случай, че сме 21-и век, а ние си играем с моливи и химикалките - не е честно към всички хора, които се занимават с избори ", разкри друга жена, предаваща протоколите.

Те са безапелационни, че по-бързо щяха да се оправят, в случай че вотът беше с машини.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР