160 автомобила и общо 1500 експоната могат да бъдат разгледани

...
160 автомобила и общо 1500 експоната могат да бъдат разгледани
Коментари Харесай

Посетете музея на Mercedes-Benz... от вкъщи

160 автомобила и общо 1500 експоната могат да бъдат прегледани цифрово и изцяло гратис от у дома в Музея на Mercedes-Benz. Вратите му са виртуално отворени за всички феновете на колите с трилъчата звезда, с цел да се срещнат те от близко със актуалната автомобилна история от първата патентована кола в света до водородното транспортно средство от това хилядолетие.

Музеят се намира в Щутгарт, Германия и е ситуиран на 16 500 квадратни метра изложбена повърхност. В залите му са показани някои от най-старите коли, издигнати преди десетилетия, както и именити спортни коли и футуристични проучвателен транспортни средства.

360-градусови фотоси на седемте зали “Легенди “ и петте зали „ Колекции “ и изложените в тях коли могат да бъдат прегледани в уеб страницата на музея (https://www.mercedes-benz.com/en/classic/museum/exhibition/). Посетителите ще видят от близко акценти от непрекъснатите изложения, както и ще се срещнат със специфичната експозиция " 40 години Mercedes-Benz G-класа " с забавни обстоятелства за именития и обичан на генерации модел.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР