16-годишно момиче е обвинено в нападение за вирусна атака срещу азиатско семейство, возещо се в метрото на Ню Йорк

...
[Източник]16-годишното момиче е уловено от камера да удря азиатска майка
Коментари Харесай

[Източник]

16-годишното момиче е уловено от камера да удря азиатска майка от Невада докато тя се возеше във влак в Манхатън със семейството си миналата седмица, беше обвинена в нападение.

Арест и обвинения: Съобщава се, че тийнейджърката се е предала на полицията в Ню Йорк (NYPD) във вторник сутринта в същия район, където е извършена атаката. Тя беше с две обвинения в нападение за многократни удари с юмруци Сю Йънг, 51-годишната майка, и Джоана Лин, 34-годишна минувачка, която засне вирусния инцидент.

Вирусната атака: Млад и нейният съпруг, Кен, и техните 11-годишни дъщери близначки са били на борда на влак на юг, близо до гара West 4th St., около 20:00 часа. на 3 август, когато три тийнейджърки, включително арестуваната 16-годишна, започнаха да се смеят и да сочат семейството.

Когато Йънг реши да се посмее с тях като начин да спре привидните им подигравки, триото се разяри. Според Йънг момичетата започнали да ругаят и в един момент казали: „Върни се там, откъдето си дошъл, мамка!“ Момичетата стояха над семейството, когато Лин започна да записва кавгата.

Още от NextShark: Британски азиатски актьор се изправя срещу мъж, който се „уплаши, че е китаец“

< p>Когато 16-годишната видя Лин да записва, тя го удари няколко пъти. Лин каза, че момичето я е ударило при първата и втората атака, след което я е влачило за косата на пода и я е ударило „няколко пъти“ в главата при третата атака. Йънг също беше нападната, докато се опитваше да стигне до Лин, причинявайки натъртвания по ръката и главата.

„Веднага щом осъществих контакт и отблъснах раменете й, всички те ме последваха. Дадох заден ход, но момичето с бялата тениска се нахвърли върху мен… Тя ме хвана за косата, аз хванах косата й и всъщност просто я хванах за косата, за да предпазя лицето си, защото тя замахваше“, каза Йънг пред .

Тогава други пътници се намесиха, за да защитят семейството. Тримата тийнейджъри успели да избягат от местопроизшествието на следващата спирка.

Още от NextShark: 54-годишен американец от виетнамски произход е измамен за $139 000 от онлайн любовник

 

Вижте тази публикация в Instagram

 

Публикация, споделена от ᴊᴏᴀɴɴᴀ ʟɪɴ

Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР