16-годишна старозагорка стана майка на момченце, което проплакало в таксиметров

...
16-годишна старозагорка стана майка на момченце, което проплакало в таксиметров
Коментари Харесай

УНИКАЛНО ЧУДО В СТОЛИЧЕН КВАРТАЛ: 16-годишна роди в таксито, шофьорът става кръстник на бебето! Свекървата била...

16-годишна старозагорка стана майка на момченце, което проплакало в таксиметров автомобил. Случаят е от петъчния следобяд на 18 август, когато жълтата кола се озовала на адрес в квартал „ Лозенец “, където вътре се качили свекървата и бременната, написа "Монитор ".

Детето тръгнало да излиза на бял свят по средата на пътя към АГ-комплекса при УМБАЛ „ Проф. Д-р Стоян Киркович “ и се наложило водачът да отбие на тротоара и да се включи в израждането. Междувременно към мястото се насочила кола за спешна помощ от ЦСМП, само че до момента в който екипът дойде бебето към този момент било проплакало, описаха сътрудници на лидера. Мъжът, който пожела да остане неизвестен удостовери случилото се. По думите му без дейното подпомагане на свекървата, чието име по този начин и не запомнил, надали щял да се оправи.

„ Всичко стана за броени минути. Никога не съм очаквал сходна обстановка и то посред града, само че популярност богу нещата се подредиха. Родилката е добре, детето също “, разяснява сбито мъжът, който се пошегува че няма да откаже да стане кръстник в случай че несъмнено бъде поканен.

От таксиметровата компания отхвърлиха детайлности, единствено обявиха че е имало подобен случай през седмицата, който завършил щастливо и без проблеми. Възрастен сътрудник на гинеколога – дилетант си напомни, че сходен случай е имал преди 4 години, когато раждането почнало по пътя сред старозагорско село и аг-болницата. Тогава обаче било зима и нещата изглеждали надалеч по-сложни. Буквално в последния миг пристигнала колата за спешна помощ и отнесла родилката.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР