16 футболни фенове са били задържани преди мача Левски –

...
16 футболни фенове са били задържани преди мача Левски –
Коментари Харесай

МВР задържа 16 футболни фенове преди мача Левски – ЦСКА

16 футболни почитатели са били арестувани преди мача Левски – ЦСКА. Седмина във очевидно нетрезво положение не са били позволени на територията на стадиона. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.
В резултат на основаната от Столична дирекция на вътрешните работи организация за защита на публичния ред в столицата, не са регистрирани напрежение и произшествия по време на днешния футболен мач сред тимовете на „ Левски “ и ЦСКА на Националния стадион „ Васил Левски “.
Столичната полиция предприе всички ограничения за застраховане на реда и сигурността на жителите. Посетителите на срещата бяха проверявани подробно на построените в региона на стадиона контролно-пропускателни пунктове.
Преди началото на мача, в разнообразни районни ръководства за определяне на идентичност са били отведени 13 д., един е бил арестуван за владение на наркотични субстанции.
Непосредствено на входа на стадиона, на построените контролно-пропускателни пунктове са арестувани двама: един с наркотични субстанции и маска и един – за несъблюдение на полицейско предписание и нападателно държание.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР