1544 кутии цигари, укрити в кухини на микробус, задържаха митнически

...
1544 кутии цигари, укрити в кухини на микробус, задържаха митнически
Коментари Харесай

Иззеха контрабандни цигари на ГКПП „Дунав мост“ 2

1544 кутии цигари , укрити в кухини на микробус, задържаха митнически чиновници в региона на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Дунав мост " 2, оповестиха от Агенция " Митници ".
 Агенция " Митници "
На 9 април в региона на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Дунав мост 2 Видин-Калафат " e спрян за инспекция излизащ от страната лекотоварен автомобил, пътуващ от България към Холандия.

Първоначално лидерът декларирал, че не придвижва акцизни артикули, само че при инспекция със профилирана рентгенова инсталация митническите чиновници откриват характерни плътности на разнообразни места в автомобила.

След направена физическа инспекция на микробуса инспекторите откриват, че в градивните кухини на транспортното средство са укрити огромно количество цигари.
 Агенция " Митници "
Митническите чиновници откриват, че скритите цигари са 1544 кутии или 30 880 къса от разнообразни марки, като всичките са облепени с годен български акцизен бандерол.

Водачът обяснил пред митническите чиновници, че цигарите са негови и ги придвижва за търговия в Холандия, само че не разполага с нужните документи по ЗАДС. На лицето е формиран акт за административно нарушаване.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР