15 са нашите застрахователи и 41 - застрахователните брокери, които

...
15 са нашите застрахователи и 41 - застрахователните брокери, които
Коментари Харесай

Европейските застрахователи у нас са 624 а застрахователните брокери 2386

15 са нашите застрахователи и 41 - застрахователните брокери, които все още упражняват активност в страна от Европейски Съюз

За месец септември 2018 година пет застрахователни сдружения от държави-членки на Европейски Съюз са нотифицирали Комисията за финансов контрол (КФН) за желанието си да правят застрахователна активност на територията на България, а 1 е прекратило осъществяването на активност. Към 30 септември 2018 година застрахователите от държави-членки, нотифицирали КФН, че ще правят застрахователна активност у нас, са 624.

Три нови застрахователни медиатори от държави-членки са уведомили нашия Регулатор, че ше работят у нас, а един е прекратил осъществяването на активност. Към 30 септември 2018 година застрахователните медиатори от държави-членки, нотифицирали КФН, че желаят желаят да правят активност по застрахователно ходатайство, са 2386.

През месец септември от българска страна няма застрахователни сдружения, нито застрахователни медиатори, които да са декларирали желание да работят на европейски пазар. Така общият им брой се резервира - 15 застрахователя и 41 застрахователни брокера, които все още упражняват активност в страна от Европейски Съюз.
Източник: insmarket.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР