15 май сложи край на мъките на Левски за трофей,

...
15 май сложи край на мъките на Левски за трофей,
Коментари Харесай

На Герена готвят невиждана до момента изненада

15 май постави завършек на тъгите на Левски за трофей, които тормозеха тима и последователите му от 2009 година насам.

Тази дата ще остане в историята на клуба, само че ще бележи и началото на цялостната смяна, която започва със завръщането на Станимир Стоилов на " Герена ".

На 4 май бе сложено началото на преобразуването на " сините " в същински тим на народа. Мъри и компания пък го подпечатаха с успеха над ЦСКА във финала. Така остава единствено концепцията " Левски е безконечен " да бъде приключена на 24 май, когато ще се празнува рожденият ден на отбора.
 Краев е все по-близо до 33-кратен първенец
Краев е все по-близо до 33-кратен първенец

Футболистът е наблюдаван и от други задгранични клубове

Според осведомени от много време насам измежду почитатели, както и измежду шефовете, царува сериозна организация, написа " Мач Телеграф ".

Очаква се този рожден ден на " сините " да няма еднакъв спрямо предходните. Дори и с този, когато Наско Сираков разгласи, че има претендент, който ще вдигне тима на крайници, само че в следствие се оказа, че това е единствено идеал, а той е станал жертва на обещанията без почва на Джо Диксън.

Засега обаче от " Герена " не желаят да разкрият повече детайлности към мероприятията, които възнамеряват. Смята се, че в тях ще вземат присъединяване много известни персони, които не крият пристрастията си към Левски.

Именно с концепцията " Левски е безконечен " са свързани и очакванията на Станимир Стоилов за бъдещето на тима. Треньорът не скри при успеха над ЦСКА-София, че не е толкоз спокоен за бъдещето, както считат мнозина. Най-вече поради задълженията, които не престават да тегнат над тима. " Сините " си признаха, че на този стадий не могат да се оправят с тях без помощта на почитателите. А те към този момент са подготвени на благо и драго, с цел да продължат фантазията.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР