15 лева на ден струва да си платена публика в

...
15 лева на ден струва да си платена публика в
Коментари Харесай

Ето колко струва да си платена публика в новия сезон на Гласът на България

15 лв. дневно коства да си платена аудитория в новия, девети сезон на " Гласът на България “. Желаещите би трябвало да са разполагаем през целия ден, като имат обезпечена храна и превоз до студиото, което е в покрайнините на София.

Въпреки мижавото възнаграждение, доста почитатели на музиката се пробваха като платена аудитория за първите записи на шоуто, което ще се излъчи след най-малко два месеца. Повечето са младежи или родители на такива, които ги съпровождат по време на фотосите, написа Hotnews.bg. Предаване ще бъде в ефира на bTV тази есен.

Звездните треньори, които ще търсят новия " глас на България “ са ясни – Галена, която изведе Петя Панева до успеха в последния сезон, DARA, Любо Киров и Иван Лечев. Със сигурност, четиримата обмислят и ще заложат на нови тактики за победа тази есен, а коя от тях ще е печелившата феновете на bTV ще схванат напълно скоро.

Водещ на шоуто и тази година ще бъде музикантът, продуцент и артист – Иван Тишев. Прея се причислява към лицата в идния сезон на " Гласът на България “ и ще бъде новият водещ на " Гласът зад кадър “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР