15-годишното момче, което вчера намушка съученик, е обвиненo в опит

...
15-годишното момче, което вчера намушка съученик, е обвиненo в опит
Коментари Харесай

15-годишното момче, намушкало съученик, e обвинено в опит за убийство

15-годишното момче, което през вчерашния ден намушка съученик, е обвиненo в опит за ликвидиране. Младежът е арестуван за 72 часа.

Обвинението беше повдигнато през днешния ден по обяд. Според защитникa на момчето то към момента е в потрес. Изразилo е обаче страдание за стореното и се е поинтересувалo за положението на раненото момче.
След скандал за обява в интернет: 16-годишно момче беше намушкано в „ Надежда ” Задържан е 15-годишен юноша, клип с признанието му минути след случая беше оповестен в обществените мрежи
Нападението става факт след година тормоз, само че експанзията през вчерашния ден отключват фотоси с нецензурно наличие, качени в интернет, споделя през днешния ден Ивайло Абаджиев, бранител на 15-годишния юноша.

„ Обиди, допускам, че може да е имало и физически тормоз”, разяснява той.

За проблемите си в учебно заведение младежът споделил с родителите. „ Доколкото разбирам, са щели да сменят учебното заведение. Предишни години триумфът му е бил доста по-добър”, сподели юристът.

Раненото при нападението момче се стабилизира, а от положението му се интересувал и арестуваният. „ Наистина съжалява, пита за него”, добави бранителят.
Събират кръв за намушканото в „ Надежда ” момче За нападението е арестуван негов съученик
От прокуратурата прецизират, че няма данни в деня на нападението младежът да е използвал алкохол или опиати. Мярката за неотклонение на младежа ще бъде гледана най-вероятно в неделя.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР