15-годишно момче от Грузия трогна социалните мрежи с историята си.

...
15-годишно момче от Грузия трогна социалните мрежи с историята си.
Коментари Харесай

Сила на духа: 15-годишен грузинец с парализа се издържа като уличен продавач

15-годишно момче от Грузия трогна обществените мрежи с историята си. Джиджи страда от церебрална парализа , само че това надалеч не го отчайва – момчето демонстрира невероятна мощ на духа, изкарвайки си единствено прехраната като махленски продавач .

Той има щанд, на който продава пуканки и прави фреш за клиентите си . Джиджи бе на път да изгуби бизнеса си, защото на мястото, където работел, била неразрешена уличната търговия.

 
Неговата история обаче бе разказана от грузинските медии и притегли вниманието на кмета на Тбилиси Каха Каладзе, който даде на момчето щанд в един от столичните паркове .

„ След възбраната, майка ми се обърна към управляващите посредством обществените мрежи, само че казусът се реши и имам личен щанд “, споделя с наслада момчето. Всички негови клиенти се възхищават от силата на духа му и от желанието му за работа.

Всеки локален, който се интересува от ориста на Джиджи знае, че почнал да работи още на 13-годишна възраст, откакто дълго убеждавал майка си да му разреши. Днес цялото му семейство се гордее с него.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР