15-годишният Иван, обвинен в убийството на 11-годишната Никол от Бургас,

...
15-годишният Иван, обвинен в убийството на 11-годишната Никол от Бургас,
Коментари Харесай

Майката на 15-годишния Иван: Той не може да реже с нож, да използва вилица и лъжица

15-годишният Иван, упрекнат в убийството на 11-годишната Никол от Бургас, не е имал нож и даже не можел да реже с нож или да употребява вилица и лъжица, сподели майка му Донка Петрова, представена от bTV.
  Откриха мъртво момиче в асансьор в Бургас (СНИМКИ)
Съдът реши през днешния ден да го остави в ареста. Зловещото ликвидиране в Бургас е осъществено съзнателно, твърди прокуратурата. На влизане в правосъдната зала Иван не сподели никакво страдание за случилото се. Делото се гледа при закрити врата, а никой от околните му не участва.

След убийството на Никол, 15-годишният обвинен играл на гоненица

По информация на родители на негови съученици, Иван е бил на самостоятелно образование. Бил е дете със специфични просветителни потребности и е употребил ресурсен преподавател. Според околните му той в никакъв случай не е проявявал експанзия.
  След жестокото ликвидиране на 11-годишно момиче в Бургас - арест и разкрития
Иван носел у себе си ножа, с който е пробол Никол в асансьора, където е станало убийството. Психиатрични експертизи занапред ще откриват какви са проблемите му. Не съумял да изясни и за какво е носел нож в себе си.

Убитото момиче в асансьор се срещнало с килъра си в обществена мрежа, скарали се за наргиле

Майката на Иван сподели, че синът й се оплакал, че някой му е откраднал профила и изискал от сестра си да му направи нова ключова дума. Ако съдът го признае за отговорен, ще му бъде наложено наказване от 3 до 10 година затвор. Родителите на Иван още на следващия ден ще внесат документи и ще апелират мярката му „ задържане под стража ”.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР