15-годишните Палома Спиридонова и Никол Стоименова продължават подготовка за Европейското

...
15-годишните Палома Спиридонова и Никол Стоименова продължават подготовка за Европейското
Коментари Харесай

Спиридонова и Стоименова продължават подготовка за Европейското в Анталия

15-годишните Палома Спиридонова и Никол Стоименова не престават подготовка за Европейското състезание по спортна гимнастика в Анталия.

Спиридонова, която живее и тренира в Съединени американски щати в школата, ръководена от майката и бащата на олимпийската и петкратна международна шампионка Нася Люкин. Тя е щерка на някогашната националка по спортна акробатика Миглена Сипиридонова, която през 1994 година дружно с Николай Николов в Зельона гора (Полша) печели европейската купа. Никол Стоименова пък дойде от Англия.

" Изморена съм, само че ще бъда по-добре. Мисля, че на Европейското състезание всичко ще бъде наред. Чувствам се уверена в себе си, тъй като моите тренировки са непрекъснати. Тренирам нови детайли, уповавам се в бъдеще да ги употребявам на надпревари. Хубаво, че имам треньор, който има опит от олимпиади и е по-опитен. На греда и земя се усещам най-сигурна ", сподели Спиридонова.

" Малко съм обезпокоена, само че е хубаво да съм тук и упражнявам за надпреварата. Най-сигурна се усещам на успоредка. На Европейското състезание чакам да си изиграя съчетанията и за мен това е повече опит ", добави Никол Стоименова.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР