15-годишната американка Кори Гоф вярва, че може да подобри рекорда

...
15-годишната американка Кори Гоф вярва, че може да подобри рекорда
Коментари Харесай

15-годишна се прицели в рекорд на Серина Уилямс

15-годишната американка Кори Гоф има вяра, че може да усъвършенства върха в “Оупън ерата” от 23 трофеи на сингъл от “Големия шлем” на великата си сънародничка Серина Уилямс. Коко Гоф впечатли с изявите си на “Уимбълдън” тази година, достигайки до 1/8-финалите, където бе спряна от шампионката Симона Халеп. Тийнейджърката шокира на старта по-голямата сестра на Серина - Винъс, която е 5-кратна победителка на “Уимбълдън”. Сега на Гоф й следва присъединяване на US Open и макар нежната си възраст, тя е уверена, че може да победи всяка една своя противничка.

“Научих, че съм способна на доста неща. Научих се да се боря… Когато си млад, просто вярваш сляпо във всичко. Когато започнах да пониквам, към този момент го имах вяра поради действителна причина, а не просто тъй като баща ми е споделил по този начин. Много хора може би си мислят, че това звучи надуто, само че аз мисля, че е просто самочувствие. Смятам, че мога да победя всеки на корта”, споделя пред Гоф, представена от TennisWorld.

Тийнейджърката има вяра, че може да стане най-великата в историята и да надмине рекордните 23 трофеи от “Шлема” на Серина. “Зная, че мога да го направя”, уверена е младата американка.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР