15-годишен деветокласник от град Ивантеевка в Подмосковието по време на

...
15-годишен деветокласник от град Ивантеевка в Подмосковието по време на
Коментари Харесай

4 ранени при масова стрелба в училище в Подмосковието, агресорът е ученик

15-годишен деветокласник от град Ивантеевка в Подмосковието по време на час по информатика нападнал преподавателката с кухненски сатър и я блъснал по главата. После почнал да гърми бомбички и разкрил пукотевица с пневматично оръжие. Това оповестиха от прокуратурата, представена от съветските медии и БГНЕС.

Във зародилата суматоха няколко деца са получили контузии. Всички потърпевши са откарани в болница. Ученикът е арестуван и отведен за разпит. На учениците и учителката се оказва психическа помощ. Руският следствен комитет образува дело за безчинство за стрелбата.

По предварителна информация ученикът е внесъл оръжието, прикрито под дрехата му. След като разкрил пукотевица, три деца скочили през прозореца и едно момче си е счупило крайник, другите получили натъртвания, а учителката има открита черепно-мозъчна контузия.

 1971685

От Следствения комитет оповестиха също, че момчето е от положително семейство. Прокуратурата е почнала инспекция по случая. В деветокласника са открити две самоделни взривни устройства и пневматично оръжие.

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР