Когато става въпрос за име на дете, важно е да

...
Когато става въпрос за име на дете, важно е да
Коментари Харесай

„Мразя името на бебето на братовчед – звучи сякаш е написано на клавиатурата с неясни клавиши“

Когато става въпрос за име на дете, значимо е да запомните, че това не е просто бебе, а човек, който ще има да носят този псевдоним със себе си до края на живота си. Така че, в случай че приятелите или фамилията дадат на децата си „ неповторими “ или „ необикновени “ имена, може да е мъчно да не ги коментирате, даже в случай че знаете, че бебето е запътено към цялостен живот в болежка с помощта на „ странностите “ на родителите си.

Една откровена жена научи по сложния метод, че е трябвало да резервира мнението си за себе си по отношение на новото име на члена на фамилията си, откакто влезе в спор с братовчедка си. Споделяйки злополучното събитие в обществените медии, тя написа: „ Семейството ми е това, което бих нарекла „ необичайно “, тъй като са много проблематични и потреблението на верния термин несъмнено би ги обидило.

„ Наскоро моят братовчедка роди момиченце и тя показа фотоси на страницата си във Facebook. След това тя изпрати тази обява във Фейсбук в нашия фамилен колективен чат. Името на щерка й е Lyl...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР