15-ата Национална конференция по транспортна инфраструктура с международно участие ще

...
15-ата Национална конференция по транспортна инфраструктура с международно участие ще
Коментари Харесай

15-ата Национална конференция по транспортна инфраструктура с международно участие ще се проведе в  Несебър  

15-ата Национална конференция по транспортна инфраструктура с интернационално присъединяване ще се организира в Несебър от 6 до 8 октомври. Конференцията се провежда от Института по транспортна инфра­структура, Университета по архитектура, строителство и геодезия (УАСГ) и Сдружение „ Български конгрес по транспортна инфра­структура “. Медиен сътрудник на събитието е вестник „ Строител “.

Конференцията ще бъде открита на 6 октомври в 14:30 ч от проф. д.ик.н инж. Николай Михайлов, ръководител на научния съвет на Института по транспортна инфраструктура; проф. доктор инж. Иван Марков, ректор на УАСГ; Теодор Радонов, началник на офиса на Европейска капиталова банка в България; доцент доктор Николай Цонков, изпълнителен шеф на Сдружение „ Български конгрес по транспортна инфраструктура “; инж. Иво Иванов, ръководител на УС на Агенция „ Пътна инфраструктура “ (АПИ); Мария Лазарова, заместник-председател на Държавна организация „ Безопасност на придвижването по пътищата “; и инж. Николай Николов, заместник-председател на УС на КСБ.

Участие във форума ще вземат изявени специалисти от България и чужбина, като Генчо Керезов – заместник-кмет на Столичната община; Иван Антов, ръководител на борда на шефовете на Центъра за градска мобилност; доктор инж. Павол Ковачик, президент на Асоциацията на строителните бизнесмени в Словакия; доцент доктор инж. Ивайло Иванов, декан на Факултета по транспортно строителство, УАСГ; Джо Филипс, началник на капиталовия фонд към Инициативата „ Три морета “ в Amber Infrastructure Group; Асен Антов, Европейска капиталова банка; Александру Гроник, Министерство на инфраструктурата и районното развиване, Република Молдова; инж. Десислава Паунова, член на УС на АПИ, които ще обсъдят настоящи тематики, свързани с развиването на транспортната инфраструктура.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР